Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο μαγειρικής του Downton Abbey

Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο μαγειρικής του Downton Abbey κυκλοφόρησε επίσημα από την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά. Η έκδοση περιλαμβάνει τις συνταγές από 80 εορταστικά εδέσματα της βρετανικής γαστρονομικής παράδοσης των αρχών του 1900.

Το βιβλίο αποπνέει το κλίμα των Χριστουγεννιάτικων δείπνων στον Πύργο του Downton Abbey. Η Regula Ysewijin, ιστορικός γαστρονομίας που ειδικεύεται στην κοινωνική ιστορία της Βρετανίας, αποκαλύπτει στους αναγνώστες τις αγαπημένες βρετανικές συνταγές των αρχών του 1900.

The Official Downton Abbey Christmas Cookbook

Το βιβλίο συλλέγει 80 δημοφιλείς συνταγές της βρετανικής γαστρονομικής παράδοσης των Χριστουγέννων. Οι συνταγές συνοδεύονται από μια λεπτομερή αφήγηση των εθίμων και αναδύουν την ατμόσφαιρα των χριστουγεννιάτικων διακοπών στις αρχές του 1900. Η έκδοση περιέχει επίσης αδημοσίευτο φωτογραφικό υλικό των παραδοσιακών συνταγών κι ενδιαφέροντα περιστατικά από τα επεισόδια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς.

Downton Abbey, Πηγή Amazon.com

Στις σελίδες του θα βρείτε συνταγές για εορταστικά εδέσματα όπως παραδοσιακές γλυκές πίτες με μείγμα αποξηραμένων φρούτων και μπαχαρικώνεποχιακά λαχανικά, ψητή γαλοπούλα και την κλασική χριστουγεννιάτικη πουτίγκα. Με αυτό το βιβλίο μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο γεύμα ή δείπνο σε στιλ Downton Abbey.

The Official Downton Abbey Cookbook

Τον Οκτώβριο του 2019 είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο «The Official Downton Abbey Cookbook». Περιείχε 100 δημοφιλείς συνταγές της σειράς, χωρισμένες ανά περίσταση: πρωινό, γεύμα, δείπνο, απογευματινό τσάι, τσάι στον κήπο, πικνίκ και ορεκτικά. 

7 Νοεμβρίου 2020,

Ντένη Κεφάλα